Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Geschreven door B&W, 12. aug, 2015

Wat bijzonder Ilanda, dat Milou even bij je was, dat jullie elkaar aan konden raken!
Wat enorm verdrietig bij het wakker worden, dat het niet echt zo was. Milou is gewoon om jullie allemaal heen, omdat jullie zo veel van haar houden! We denken aan jullie en natuurlijk aan Milou!

Geschreven door Anoniem, 12. aug, 2015

Afgelopen week liep ik in Duitsland door een veld met zonnebloemen. Ik heb Milou nooit gekend, maar moest daar door dit blog toch aan haar denken. Dat is toch een bijzondere gedachte, dat er deze zomer overal in Europa misschien bloglezers langs zonnebloemen komen en dat Milou even in hun gedachten is.

Sterkte!

Geschreven door Oma Gré, 10. aug, 2015

Zo mooi geschreven Ilanda en zo waar. Overal zie je Miloutjes, maar ONZE Miloutje is er niet meer bij. Dat doet zoveel pijn, dat gaat nooit meer over. Gelukkig hebben we een heel fijn gezin met z'n allen en steunen we elkaar.

Geschreven door Ilanda, 10. aug, 2015

Lieve Milou,

Vorige week vond ik een briefje van jou: ‘Welterusten! Slaap lekker, en droom maar dat ik die volgende dag weer kom. Milou’. En vannacht was je in mijn droom. Het was heel gewoon dat je er was. We gingen allebei onze gang en het was vertrouwd en leuk. Op een bepaald moment deed je oogdruppels in mijn ogen. Daarna werd ik wakker. Blij dat je in mijn droom was en verdrietig dat de rauwe werkelijkheid anders is. Betekenen de oogdruppels dat ik beter moet kijken? Ik doe zo mijn best Milou om verder te leven zonder jou. En ik kijk. Op deze mooie zomerdagen zie ik overal blonde meisjes, op de fiets, op een terras of in een bootje. Jij bent daar niet bij en dat doet zo’n pijn. Betekenen de oogdruppels misschien dat ik anders moet kijken? Wil je dat zeggen? Ik weet het niet. Soms zei je tegen me: ‘Ik wil niet dat je zo piekert, dat vind ik niet leuk’. Oké Milou, ik zal verder niet piekeren over deze droom en met mijn ogen open goed kijken naar alles wat er wel is.

Geschreven door O. Jaap en T. Ria, 4. aug, 2015

Ook bij ons nog steeds in gedachten en zeker op hun geboortedag. Lieve groet van ons.

Geschreven door Annflower, 22. jul, 2015

Hoi liefste vriendinnetje,
Ik zit op dit moment in het heerlijke Mallorca, en las net het blog van je lieve, sterke zusje. Ik kreeg kippenvel over m'n hele lichaam. Pff.. Het blijft allemaal zo moeilijk. Er gaat geen dag voorbij zonder pijn of verdriet, ook niet in Mallorca.
Beter verwoorden dan Laura kan ik het niet. Ik ben zo trots op jullie allemaal!
Ik mis je mil, kus naar waar je dan ook mag zijn..

Geschreven door B&W, 10. jul, 2015

Lieve Hellen, wat heb je jouw/jullie bijzondere dagen weer mooi beschreven! Verdriet en gelukkig ook blijdschap wisselen elkaar steeds af en zullen dat blijven doen. Hopelijk krijgt de blijdschap ooit de overhand! Knap van Laura om zo te slagen voor haar diploma! Doorzetters allemaal. Een schitterende foto om de aanwezigheid van Milou weer te geven. Veel kracht allemaal!

Geschreven door ., 2. jul, 2015

Lieve Laura,
Ik denk dat Milou bij jouw diploma uitreiking was...
Toen ik de foto hiernaast nam, moest ik gelijk eventjes aan je denken.

Geschreven door Tamar, 29. jun, 2015

Gisteren was je jarig, 20 jaartjes oud alweer zou je zijn. Was het maar zo'n feest. Je blijft voor altijd 17..
We zijn met de meiden lekker even wezen uitwaaien op het strand. Het is toch altijd fijn om op zo'n dag samen te zijn.
Ik mis je liefje, veel kusjes naar waar je ook bent..

Liefs, Tamar

E-mail:

tamarkooger

@gmail.com

Geschreven door Majella, 28. jun, 2015

Milou....Vaak nog even in mijn gedachten. Koester de mooie herinneringen. Samen!
Lieve groet Majella

Geschreven door Kelly, 28. jun, 2015

Het blijft een dubbel gevoel. Jordi mag ik feliciteren met zijn twintigste verjaardag. Milou is vandaag een beetje extra in mijn gedachten aanwezig.

Geschreven door Annet, 27. jun, 2015

In de trein van Utrecht naar Leiden... En ineens weer even aan je denken...
Liefs,een onbekende bloglezeres

Geschreven door Julia, 23. jun, 2015

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en dan Zondag. Milou en Jordi 20 jaar geleden het grootste geschenk. Geboren en zo gewild, een cadeau en nog wel voor je verjaardag. De blijdschap die bleef tot het onheil toesloeg, dat jullie leven zo op zijn kop zette. De diepe pijn, die jullie nog dagelijks in de greep houdt, zal altijd blijven snijden in hart en ziel. Jordi 20 jaar met Milou in zijn hart en gedachten aan zijn twee eenheid. Bewondering voor jullie als gezin, die samen gezin blijven, maar zonder Milou en toch met Milou, die altijd binnen het gezin aanwezig is. De warmte die jullie uitstralen, ook nu nog, is zo innemend en oprecht. Heel veel bewondering heb ik voor jullie, die samen met de familie en vrienden blijven lopen, op het pad, dat oh. zo smal is. Chapeau. Jullie zitten in mijn hart

Geschreven door Cyrielle, 16. jun, 2015

Niet alles is voorbij
Je blijft bij ons door wie je was en wat je zei
Wat je voor ons hebt betekend en de mooie herinneringen die je achter laat
Een band die niet te breken is en de liefde die nooit verloren gaat

Geschreven door Anita, 13. jun, 2015

Wat een prachtig gedicht, ben er stil van
Dikke kus

Nieuwe reacties

30.10 | 16:19

❤️🌻❤️

23.08 | 11:40

Dikke kus!

18.05 | 12:28

Ik zie nu ook dat ik elke 2 jaar in mei schijnbaar de behoefte heb om...

18.05 | 12:27

Heerlijk en toch ook weer zo confronterend om jouw mooie lach te ho...