Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Geschreven door Marcel, 7. sep, 2011

Heb je al een link naar Wies Watertoren op je site geplaatst.
Met al die aandacht is het natuurlijk wel een kans om Wies te pluggen. Koopt allen Wies!
http://www.123website.nl/MilouSmit/62231159

E-mail:

@tiscali.nl

marceldedood

Geschreven door Jeroen Stoop, 7. sep, 2011

Hee Milou,

Ik heb er veel bewondering voor dat je ondanks deze situatie er zo positief over kunt schrijven. Iedereen leeft met je met je mee en nu maar hopen dat je er weer snel boven op komt!!

Sterkte!

Jeroen.

Geschreven door Tim Kramer, 6. sep, 2011

Heee Milou,
Ik schrok ervan toen ik het hoorde, Ik vind het heel knap van je dat je er zo positief over blijft. Heel veel sterkte de komende periode meid, ik zal aan je denken!

Geschreven door Killian, 6. sep, 2011

Hey topper! ;)

Weet dat iedereen je steunt en aan je denkt he, hoop dat die gedachte je herstel bevorderd. Koppie omhoog als het ff tegenzit, jij redt het wel!

Sterkte en een dikke kus!

Killian

E-mail:

@hotmail.com

killianbeers

Geschreven door Jordi Smit, 6. sep, 2011

Hee Tweelingzusje,
Wat was ik boos en verdrietig toen ik het 'klote' nieuws hoorde. Ik kon het totaal niet geloven dat mijn grote, lieve en knappe zus dit kon overkomen. Maar met zijn zessen en alle lieve mensen ons heen gaan we vechten en ik weet zeker dat het goed komt.
Ik hou heel veel van je en ik ben supertrots op je!

kusjes je broertje Jordi.

Geschreven door Sarah, 6. sep, 2011

Hee,

Je kent me niet, maar ik hoorde wat er aan de hand was. heel veel sterkte meid!

xxx

Geschreven door Vincent, 6. sep, 2011

Hee,
Jeetje, wat erg dat dit is gebeurt en dat jij dit moet meemaken.. Wordt alsjeblieft weer beter! Ik zal voor je bidden.

Liefs, Vincent

Geschreven door Mieke, 6. sep, 2011

hee Milou!
jeetje wat ben ik gescrokken toen ik het hoorde, totaal niet verwacht en je verdient het totaal niet!
ik wens je echt heel veel sterkte en hoop dat je weer snel bij de deka kan zijn, en lekker kassa draaien haha!

liefs Mieke

E-mail:

@hotmail.com

miekekroon9

Geschreven door Jolinne, 6. sep, 2011

Hee lieve milou!
Jeetje meid wat schrikken zeg.. Dat jou dit nou moet overkomen! Maar gelukkig klinkt het nog niet heel erg stom, haha! Wat ben je superpositief meid, echt respect! ;) Ik volg je verhalen op de voet hoor, en ik kom snel een keer langs!!
Heel veel liefs van Jolin!

E-mail:

jolinnevanbaar

@hotmail.com

Geschreven door Brigitte, 6. sep, 2011

Hallo lieve Milou,

Goh wat heb je ons laten schrikken. En wat vind ik je stoer. Kan me goed voorstellen dat de verpleegkundigen jouw graag willen verplegen. Zou jou er ook zo bij willen. Maar liever breng ik je in de auto naar appelhof. Volgend zomer komen we je weer ophalen om naar de volgende vakantiebestemming te brengen. Milou zet hem op en we denken hier veel aan je en zullen je op de voet volgen via je prachtige website.

Hallo Hellen,
Dat is schrikken!!! Opeens staat de wereld op zijn kop. Ik wil gewoon even laten weten dat ik aan je denk. Ik weet zeker dat jullie met elkaar de kracht vinden om deze ziekte te overwinnen.

Groetjes Brigitte van der Oordt

E-mail:

@zonnet.nl

oordtpebrig

Geschreven door Dean, 6. sep, 2011

milou, we weten allemaal dat je een heeeeeel sterk meisje bent. Toch ben ik hier wel zwaar van geschrokken, wij allemaal thuis. Ik wens je heel veel sterkte en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt !

X Dean

E-mail:

@hotmail.com

deanmolenaar

Geschreven door Pauline Kubin, 6. sep, 2011

Hoi Milou,

De eerste keer dat ik kennis met je maakte was toen je net geboren was. Ik zat samen met je moeder op zwangerschapsgym en ik weet nog heel goed dat zij jordi en jou kwam showen, apetrots! Jammer dat ik je nu op deze manier weer zie, had het liever anders gezien, op een mooi feest ofzo. Ik denk dat ik wel namens alle moeders van je grote vriendengroep spreek als ik zeg dat we enorm met je meeleven. Ik wens je het allerbeste en een heel goed herstel!

Groetjes, ook aan je moeder

Pauline (moeder van Bente)

Geschreven door Bas, 6. sep, 2011

Hee lieve milou

Goed om te horen dat het goed met je gaat. Iedereen leeft super veel met je mee. Al die kaarten, smsjes en deze site die al veel bezoekers heeft zie ik. Blijf positief en hopelijk ben je er snel weer er bovenop. Succes verder daar en we zien je snel weer in heerhugowaard ;)

Dikke kus xx

E-mail:

@hotmail.com

Basblokdijk

Geschreven door Angela, 6. sep, 2011

Lieve Milou,
We kennen elkaar niet super goed, maar alle keren dat ik je sprak of we samen aan het feesten waren was altijd zo leuk. Je bent zo'n leuk kind dus ik snap niet waarom juist jou dit moet overkomen! Je komt er hopelijk snel weer bovenop en dan doen we lekker samen een wijntje. Heel veel sterkte nog verder meid!
Hele dikke kus Angela

E-mail:

@hotmail.com

angela_leek

Geschreven door monica, 6. sep, 2011

Hee lieve milou,

Heb je een echt een hele tijd niet gesproken, maar hoorde vandaag toch zo raar verhaal over je, en nu ik deze site van je gelezen heb(wat trouwens een hele mooie site is en het erg knap van je vind)). Waardoor ik het het verhaal nu pas geloofde.
Heel veel sterke en hoop dat alles snel achter de rug is!en gewoon blijven vechten dan over win je het zeker wel;). Ik leef met je mee en ik denk mijn tante (toos bleeker, die bij jullie wel eens komt) en mijn ouders en iedereen wel..


Een hele dikke kus, monica

E-mail:

monicableeker9

@hotmail.com

Nieuwe reacties

30.10 | 16:19

❤️🌻❤️

23.08 | 11:40

Dikke kus!

18.05 | 12:28

Ik zie nu ook dat ik elke 2 jaar in mei schijnbaar de behoefte heb om...

18.05 | 12:27

Heerlijk en toch ook weer zo confronterend om jouw mooie lach te ho...