Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Geschreven door -, 18. sep, 2013

Jeetje, ondanks dat ik Milou niet heb gekend, heb ik het gevoel totaal niet. Zelfs ik mis haar, haar verhalen op haar blog en nieuwe foto's van haarzelf. Hoe ongelofelijk verschrikkelijk niet te bevatten zou het dan voor jullie, haar familie, vriendinnen en vriendje moeten zijn? Ik blijf jullie volgen, en hoop altijd op een nieuw berichtje op milou haar blog. Het is dan wel niet van haar, maar de verhalen van haar moeder vind ik erg bijzonder. Zo ben ik op de een of andere manier toch een beetje met jullie verbonden. Ik wens jullie uit de grond van m'n hart alle sterkte en kracht toe, ook al schieten jullie daar misschien niks mee op..

Geschreven door Linda, 15. sep, 2013

Lieve familie,

Zoveel mooie herinneringen,
Zoveel verdriet,
Zoveel pijn,
Zo moeilijk....iedere dag weer zonder milou!

Geschreven door Luuk Marja en Déwi, 14. sep, 2013

Vorige week kwam Laura weer eens langs, lieve vrolijke Laura met een stralende lach waar verdorie zoveel verdriet achter zit
Ik zei dat ik alles nog steeds volg wb jullie en jullie verdriet maar dat ik niet
meer weet wat ik moet zeggen
elk goed bedoeld woord lijkt zo overbodig. Welke woorden passen er bij zo n diepe wond?
Toch nog maar even een berichtje om te laten weten dat we nog vaak aan jullie denken en een enorme bewondering hebben voor jullie doorzettingsvermogen

Geschreven door Pe, 7. sep, 2013

Verlies de hoop niet.
Als de zon ondergaat,
worden de sterren zichtbaar.

Geschreven door Ilanda, 2. sep, 2013

Een lange lijst met namen had je opgeschreven in een nieuw schrift. 'Deze mensen nodig ik allemaal uit als ik klaar ben met de behandeling op 2 september 2013. Ik wil samen met hen varen op een mooi jacht. Op dat jacht houd ik een heel groot feest met veel muziek, eten en drinken. Wie wil kan blijven slapen en wie dat niet wil kan 's nachts afstappen in een haven. Ik wil er heel speciaal uitzien die avond'.
Emiel verwoordde het zo indringend tijdens jouw herdenkingsdienst: 'Pap' 'Ja, Pollewop' 'Ik wil een feest...' 'Je hebt nu je feest met 1300 mensen, maar dan heel anders...'.
Een echt feest moest en zou het worden als jij genezen was. En nu is het 2 september 2013. Geen Milou die genezen is, geen feest.
Ik zie je dappere vader en moeder, je dappere broer en zusjes. Ze gaan door, voor elkaar. Ik voel hun verdriet, pijn en hun liefde en kracht.
Je oma's en opa, zij hebben verdriet om hun kind dat dit grote verlies doormaakt en om hun kleinkind dat zij moeten missen.
Ik zie je vriendinnen, vrienden en je nichtjes via Facebook. Samen gaan ze door zonder jou en toch ook met jou. Op elke foto zie ik jou tussen hen in staan.
Ik voel mijn pijn en leegte, de onmacht en wanhoop.
Maar vannacht Milou, vannacht om 0.00uur droom ik over jouw feest en vaar ik met je mee.

Geschreven door Anita van Diepen, 2. sep, 2013

2 jaar geleden!!!
Alsof het gisteren is dat Ilanda me belde
2 jaar geleden!!!!!
Liefs Anita

Geschreven door Nathalie, 2. sep, 2013

De herinneringen aan jou lijken zo dichtbij maar ook zo ver weg... ik mis je

Geschreven door Annefleur, 28. aug, 2013

Geschreven door Anita van Diepen, 27. aug, 2013

Wat een mooi verhaal
Ik geloof hier wel in en als het jullie allemaal troost en kracht kan geven dan is dat mooi meegenomen
Liefs Anita

Geschreven door O. Jaap en T. Ria, 26. aug, 2013

Ik heb het mooie verhaal gelezen over de oude ziel. Ik kreeg het toen ook te horen dat het vast een oude ziel was die bij ons was geboren. En ja wat hebben wij een plezier en geluk van Ewald mogen krijgen en ja het is waar dat het bij ons precies ook zo voelde en dat wij later, veel, veel, veeel later er vrede mee hadden dat het zo moest gaan en dan zie je alle leuke momenten terug en dat geeft een fijn gevoel. Wij hopen en weten zeker dat ook die tijd voor jullie aanbreekt. Van de Hoornseweg zenden wij heel veel kracht en moed naar jullie toe, vooral aan Chantal, laura en Jordy. Ook zenden wij kracht en moed toe aan Ilanda, Ruud, Opa's en Oma's om Milou bij het hun te blijven dragen en uiteindelijk ook de mooie herinneringen te zien. X X

Geschreven door Iloon, 24. aug, 2013

Wat een rare zomer.
Wat een rare vakanties.
Alles is raar.
Ik mis je meer en meer ...

Geschreven door Tamar, 20. aug, 2013

Lieve mil,
Ik heb al heel lang niks meer geschreven. Wat valt er nu nog te zeggen?! Ja ik mis je vreselijk en ja wat had ik je nu graag hier gewild en je zondag willen zien dansen op tour de waard!!! Ik vind het allemaal nog steeds vreselijk oneerlijk. De hele zomer doet me denken aan jou.. Vlinders, zonnebloemen, een stralende zon en zoveel lachende mensen. Ik heb genoten van deze zomer, maar toch was hij niet helemaal compleet zonder jou. Ik hoop dat je vanuit daarboven toch nog wat straaltjes mee hebt kunnen pikken.
Kusjes voor de mooiste dancing queen

Geschreven door annefleur, 17. aug, 2013

Weet je nog, kermis obdam 2011?
Daar stonden we dinsdagavond tussen allemaal obdammers in nelly's, jij net terug van appelhof en ik net uit spanje.
Verdwaald op de heenweg.. wat hebben we gelachen..
Tot je niet veel later in het ziekenhuis lag..
Mis je nog iedere dag

Geschreven door B & W, 13. aug, 2013

We hopen dat jullie toch hebben kunnen genieten van het mooie Rome en omgeving!
En vooral van elkaar!

Geschreven door Monique, 6. aug, 2013

Lieve familie en vrienden van Milou,

Milou heb ik zelf nooit gekend, maar wel vriendinnen van haar. Uit verhalen weet ik dat zij een bijzondere meid was en in gedachte altijd blijft. Zelf vind ik het een beetje raar, maar op een of andere manier open ik toch altijd eventjes de site om te kijken. Ik vind jullie zo sterk samen en goed dat jullie het gewoon durven op te schrijven. Het is niet niks om van zo'n mooie meid zo vroeg afscheid te moeten nemen. Vaak loop ik in Keulen langs een winkel genaamd Forever 18. Vreemd genoeg denk ik dan wel eens aan Milou, Forever 17 denk ik dan bij mezelf. Het verhaal van Milou raakt me ondanks dat ik haar nooit heb gekend. Ik wens jullie alle sterkte en kracht toe.

Liefs

Nieuwe reacties

30.10 | 16:19

❤️🌻❤️

23.08 | 11:40

Dikke kus!

18.05 | 12:28

Ik zie nu ook dat ik elke 2 jaar in mei schijnbaar de behoefte heb om...

18.05 | 12:27

Heerlijk en toch ook weer zo confronterend om jouw mooie lach te ho...