Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Geschreven door Arianne, 8. nov, 2012

Ik heb Milou niet persoonlijk gekend maar ben via via op haar weblog terecht gekomen, en wat heb ik een respect voor Milou, hoe ze heeft gevochten tegen haar leukemie, en voor haar familie, mama Hellen die zo mooi alles beschrijft, ondanks het verschrikkelijke verdriet dat julllie jullie dancing queen zo jong al moeten missen zo'n mooi meisje het is niet te bevatten en hoe moet je nu door. Ik wens jullie heel veel sterkte kracht en liefde om door te gaan, en geloof vast dat Milou van bovenaf mee kijkt.

E-mail:

graafdemarianne

@hotmail.com

Geschreven door Ingrit Louwe, 8. nov, 2012

Wat heb je het ontzettend mooi verwoord Hellen. En wat zullen jullie allemaal verdrietig, boos en leeg zijn.
Ik wil toch nog even zeggen hoe mooi ik zaterdag de afscheidsdienst van Milou vond. Hoe dapper, mooi en goed Laura en Chantal over Milou spraken, hartverscheurend. Ruud die ondanks dat hij het zo moeilijk had, zo goed alles aan elkaar heeft weten te praten. Het zingen van de vrienden en vriendinnen, prachtig. Papa die ook nog wat kon vertellen, knap hoor. Jordi idem dito. Al met al echt een ontzettend mooi afscheid. En als ik het verhaal van Hellen lees moet het maandag ook heel indrukwekkend en mooi zijn geweest.
En nu....... Wat zullen jullie het ongelofelijk moeilijk hebben. Zo vreselijk om zoiets te moeten meemaken.
Wij willen jullie nogmaals heel veel sterkte wensen allemaal.
Veel liefs, Arjan en Ingrit

Geschreven door Anoniem, 8. nov, 2012

Respect voor jullie mooie meisje Milou, haar vader, moeder, broer, zusjes, vriend, familie, vriendinnen en vrienden. Heel veel sterkte de aankomende moeilijke tijd!

Geschreven door Gerrit, 7. nov, 2012

Ik heb sinds dat er een bericht was geplaatst op de FaceBook site van ’t Praethuys het logboek van Milou van dag op dag gevolgd, ik kan u zeggen ik ga Milou niet snel meer vergeten. Want wat een mooi, hartverwarmend, bijzonder en emotioneel verhaal heeft Milou mij gegeven. Ik wens iedereen sterkte met dit grote verlies.

Geschreven door Esther van Leijen - van het kaar. , 7. nov, 2012

Lieve familie van Milou.

Hellen wat kun je mooi je gevoel beschrijven.Tranen in mijn ogen. Ik vond je jaren terug ook zo meelevend toen mijn vader ziek werd in Griekenland en jij toen de vliegtickets regelde. Vandaar dat ik even laat weten om nu met jullie mee te leven. Wat is dit hartverscheurend. Ik hoop dat jullie steun bij elkaar vinden om deze zeer moeilijke jaren door te komen.

Denk aan jullie.

E-mail:

@zonnet.nl

estheronno

Geschreven door Bart en Wil Ruiter, 7. nov, 2012

Wat bijzonder, om zo veel lief en leed met jullie gedeeld te mogen hebben!
Milou begon, om zo veel van zichzelf te laten zien, de overige familieleden volgden, toen Milou het zelf niet meer kon doen.
Heel veel tranen, maar ook glimlachjes zijn gevallen bij het lezen van jullie hoopvolle, verdrietige berichten.
Bedankt voor alles en heel veel kracht, om dit enorme verdriet om het gemis van Milou een plaats te geven!

Geschreven door v.d Meer, 7. nov, 2012

Via een condoleance bericht kwam ik op dit bijzondere weblog. Ongelofelijk wat deze mooie meid mee heeft moeten maken. Beste familie, ik ken jullie niet, maar ik vind het verschrikkelijk wat Milou en jullie allemaal hebben moeten doorstaan. Het is al erg genoeg dat een kind zo jong komt te overlijden, maar dat er dan ook nog zo’n lijdensweg aan vooraf moet gaan is niet te geloven.
In haar verhalen komt Milou over als een vrolijke, slimme, sociale meid. Ik heb diep respect voor alle familie en vrienden die Milou zo hebben gesteund al die tijd. In haar weblog was duidelijk te lezen hoe goed het haar allemaal deed.
Tegen haar broertje en zusjes wil ik zeggen dat jullie trots op je zus kunnen zijn! Ze heeft een krachtige indruk achter gelaten op mij. Volgens mij zijn jullie als gezin ontzettend hecht met elkaar. Blijf dat vooral en blijf Milou herinneren zoals ze over komt op haar weblog. Vrolijk en met een onvoorstelbare vechtlust en optimisme.
Voor iedereen die Milou heeft gekend, heel veel sterkte! Ik weet zeker dat Milou gemist zal worden.
Milou, rust zacht. Je hebt het verdiend na zo’n lange, dappere strijd.

E-mail:

veertje150586

@hotmail.com

Geschreven door Erwin, 7. nov, 2012

Familie, wij wensen jullie de kracht toe om met rouw om jullie Milou om te gaan.

Onze gedachten gaan naar jullie uit.

Geschreven door Marcel Groenveld, 7. nov, 2012

Lieve Hellen, Emiel en familie.

Het ergste wat er kan gebeuren is dat een grote angst werkelijkheid wordt. Jullie intense liefde voor jullie dochter en gezin, het karakter van Milou...het heeft helaas niet zo mogen zijn. Wij wensen jullie heel veel kracht en liefde toe om dit hele grote verlies te dragen en hopen dat de kracht en levenslust die Milou kenmerkte jullie samen en verder zal brengen. Marcel, Sandra, Finn en Moss Groenveld

E-mail:

@quicknet.nl

Groenveld

Geschreven door Martin, 6. nov, 2012

Lieve Hellen,

Ondanks het feit dat wij maar voor een deel voelen wat jullie moeten voelen, ervaren wat jullie hebben moeten ervaren, hebben jullie bij ons een bijzondere indruk achter weten te laten.

Milou natuurlijk als stralend én vechtend middelpunt. Zo een onwerkelijk en dubbel gevoel over de weg die nu voor jullie én ons nog ligt! De machteloosheid waar je mee moet zien te worstelen en de teleurstelling die daar helaas maar al te vaak het resultaat was! Wij hadden ons zoveel voorgenomen, opbouwende gesprekken voeren, even die schouder om op te leunen...

Zijn al die voornemens dan tevergeefs? Als het aan ons ligt niet! En ja, ook wij vechten samen met Arno, nog steeds onze strijd! "Opgeven is geen optie" komt in onze overtuiging na Chantal én jullie lieve Milou in een heel ander licht te staan.... Bitter genoeg is gebleken dat opgeven vaak de enige optie is! Al is de geest sterk, het lichaam is dan vaak te zwak, of gewoon weg op!

Lieve mensen, van onze kant, ook helaas nu weer onze sterkte wensen, bij het dragen van dit niet te bevatten verlies!!

Oprecht warme groet,

Martin, Christa, Arno en Ilse Koese

Dubloen 171
1628 RZ Hoorn

E-mail:

@kpnmail.nl

m.koese

Geschreven door Fam Immink, 6. nov, 2012

Lieve Milou,

Probeer al bijna een week een berichtje voor je achter te laten maar kon het niet.

Jij en Noa zouden samen de eindstreep halen september 2013. Jij op 2 en Noa op 5 september. We hadden het er al over gehad jij een groot feest voor je 18e en wij voor Noa's 4e verjaardag! Het zou zoals Ruud zei: een top jaar worden.
Wie had dit kunnen bedenken, wij samen niet want we waren altijd zo positief en dat is de helft, toch?
Het is zo oneerlijk!
En nu ben jij ook een ster aan de hemel waar wij naar uitkijken.
Op het rouwkaartje van onze eerste dochtertje stond de volgende tekst.
Je letters van jouw naam
staan in ons hart geschreven.
Wij dragen je met ons mee
voor immer blijf je in ons leven.
Lieve Milou, naast de letters van onze Elisa, staan nu de jouwe, dik gedrukt.
Want je hebt bij ons een diepe indruk achtergelaten en meer dan dat. Wij kennen je maar een jaar maar zoals iedereen jou beschreef afgelopen zaterdag, zo hebben wij jou ook leren kennen.
Met heel veel liefde zullen we nog vaak aan je terug denken.

Een hele dikke laatste kus voor jou vanuit Obdam,
Noa, Yvonne, Jan, Julia, en Samantha

Geschreven door Trinida de Kraker-Freudenau, 6. nov, 2012

Lieve Milou, lieve familie van Milou,

Wat een hartverwarmend ontroerend afscheid van allen, met allen... Als je op deze wereld kom ben je meestal omringd door liefde en warmte... Hoe mooi om iemand -welliswaar veel te vroeg maar helaas onvermijdelijk- ook in liefde en warmte gekoesterd te laten vertrekken naar de volgende dimensie, het licht..... Lieve familie, bedankt dat jullie op deze manier velen de mogelijkheid hebben gegeven hier bij te kunnen zijn... Bedank ook aan de school -de mensen- hiervoor de mogelijkheid te hebben gecreeerd en bijgedragen te hebben, Geweldig, Warm en Groots....(Waarschijnlijk een van de redenen waarom Milou zo graag op deze school was) Dit hartverscheurende, warme, hartelijke,bijzondere afscheid zal ook bij de jongeren, vrienden, klasgenoten een onvergeetbare dubbele indruk achterlaten. De tragiek van dit alles maar ook hoe warm en mooi men iemand uit ons midden kan laten gaan -ipv kil, eng, zweigend- Er zal, ook op school ongetwijfeld nog menig traantje vergoten worden om Milou, en school zal onuitwisbare herinneringen oproepen aan Milou -zowel vrolijke aan hoe ze was maar ook zoet-pijnlijk, haar afscheid... Elk traantje wat vergoten zal worden is ze waard, tranen van verdriet zullen zich mengen met tranen over leuke, mooie herinnering.... Deel te kunnen zijn geweest, Milou hebben kunnen "uitzwaaien" zal velen helpen de herinneringen aan Milou en dit alles met elkaar een mooi blijvend plekje te kunnen geven, er met elkaar over kunnen blijven praten, met elkaar kunnen delen...Ik wens jullie als familie, naaste vrienden allen, veel troost, rust en sterkte... Moge het gevoel dat Milou met liefde neerkijkt, bij jullie is -nu zonder pijn - jullie koesteren en de pijn dragelijk maken

E-mail:

@gmail.com

trinifreudekraker

Geschreven door Claudia van den Brink, 6. nov, 2012

SAMEN

Wat een prachtig afscheid heeft Milou vanavond terecht gekregen. Er hing een bijzondere feërieke sfeer. Mooie liedjes, prachtige teksten, grote saamhorigheid.

"My heart will go on" werd ook bij het afscheid van onze Chantal gedraaid, hoe bijzonder dat we het liedje vanavond weer voorbij hoorden komen.

Hellen, ik deel je strijdkreet: "Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen!"

Onze meiden zijn nu voor altijd SAMEN.

De heimwee wordt groter, de herinnering mooier, het gemis niet minder....

De vuurpijlen hebben de hemel bereikt. De donder en bliksem zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor de sterren. De hemel is vanaf nu 2 prachtige sterren rijker.

* *

Geschreven door Rose, 5. nov, 2012

wauw Hellen, wat heb je dat mooi verwoord!
het was echt bijzonder mooi!!
Heel emotioneel, maar zeker heel mooi!
liefs, kus Rose

Geschreven door Rineke, 5. nov, 2012

Wat was het mooi zaterdag. Ik vond het heel fijn bij het afscheid van jullie lieve Milou te mogen zijn.
Ik wens jullie heel veel kracht toe!
Liefs.

Nieuwe reacties

30.10 | 16:19

❤️🌻❤️

23.08 | 11:40

Dikke kus!

18.05 | 12:28

Ik zie nu ook dat ik elke 2 jaar in mei schijnbaar de behoefte heb om...

18.05 | 12:27

Heerlijk en toch ook weer zo confronterend om jouw mooie lach te ho...