Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten. Ik vind het prettig als je ook je achternaam vermeldt, anders weet ik soms niet wie iemand is. Dank je wel!

Geschreven door nel bakker-duin, 4. okt, 2012

lieve milou heb je een paar keer gezien bij jordy dus ik kan je niet zo goed,maar ik wil je heel veel sterkte wensen en blijf vechten hoor,ook je fam heel veel sterkte want ik weet wat een vader en moeder voelen als je kind zo ziek is.groetjes nel een tante van jordy bakker

E-mail:

@hotmail.com

nelliebakker

Geschreven door Linda veul, 4. okt, 2012

ik denk dat het lek nu boven zit.
groeten van Linda Veul.

E-mail:

@tele2.nl

hans.veul

Geschreven door Ed en Mireille, 4. okt, 2012

Lieve Hellen en Emiel; jullie zijn toppers en wat warm om te lezen dat jullie zo geholpen worden vanuit verschillende kanten! Wij denken elke dag aan jullie en aan Millou en hopen dat onze energie helpt!!! Heel veel liefs en Hellen, we vinden je een bikkel en ik ga nadenken over de bloedbank na jou berichtje (ik ben niet zo'n bikkel)!!!

E-mail:

@quicknet.nl

Mireille

Geschreven door Karin, 4. okt, 2012

Lieve Milou,

Ik wil je even laten weten dat ik elke dag met mijn gedachte bij je ben. Het leek me zo leuk dat je volgende week mee zou gaan met het familieweekend. Helaas mag dit niet zo zijn. Meis zet hem op en ik hoop dat je vechtlust nou eens een keer beloond wordt!!

Liefs,
Karin (nichtje van Jordi)

E-mail:

karinenjob

@quicknet.nl

Geschreven door Bart en Wil, 4. okt, 2012

We kunnen niet eens stoppen, met dagelijks aan Milou en jullie allen te denken! Wat fijn, om weer eens iets positiefs te lezen! Hopelijk helpt alle positieve energie. Veel sterkte!

E-mail:

@quicknet.nl

b.ruiter1

Geschreven door de Roodjes, 4. okt, 2012

Lieve familie, wat een strijd moeten jullie met z''n alle leveren, en in het bijzonder Milou! Wij denken veel aan jullie, en weer brandt er een kaars voor jullie! En goed nieuws dat Milou positief reageert op jouw bloeddonatie. Sterkte en een lieve groet van ons 5-en.

Geschreven door Gre Kerrebijn, 4. okt, 2012

Lieve allemaal,heel veel kracht en energie voor jullie .Wat verschrikkelijk heftig allemaal !!!Ik /wij leven intens met jullie mee.En sturen jullie zoveel mogelijk energie jullie kant op.Lieve groet van Gre Peter en Rene.Veel heel veel sterkte.

E-mail:

@hotmail.com

Grekerrebijn

Geschreven door Claudia van den Brink, 4. okt, 2012

Goeie actie bij de bloedbank mamma Hellen, ik ben trots op je! Milou had jouw witte bloedcellen écht nodig. Logisch, daar zit ook zóveel moederliefde in! Dikke knuffel voor jullie allemaal! Xxx

Geschreven door Luuk Marja Déwi, 3. okt, 2012

Hele dag met jullie bezig geweest in ons hoofd. Eindelijk een bericht wat ook een kleine glimlach kon toveren. Alles aan positieve energie komt naar jullie toe!!!!!Heeft dus blijkbaar een beetje geholpen.

Geschreven door Sandra van Twisk, 3. okt, 2012

Vanmiddag begon Evi in de auto over Milou, ze vroeg hoe het met haar ging. Nu vertel ik het haar iets rooskleuriger dan het is. (voor een 6 jarige is dat al heftig genoeg!) Nou had ze bedacht dat ze wel weer ff de zuster ging nat spuiten op de gang en dan voor Milou dr raam dan moest Milou er vast om lachen!!
Blijf volhouden!! Keep faith!!

E-mail:

hesabrma

@quicknet.nl

Geschreven door Lydia Braas, 3. okt, 2012

Milou, ik ken je niet persoonlijk maar je moeder is een oud collega van Zonvaart van me! Hellen, wat is er een hoop gebeurd sinds ik je eind augustus sprak. Iedere keer open ik het blog in de hoop op positief nieuws....dat verdienen jullie toch allemaal wel zeg! Ik wens jullie allemaal veel kracht en energie toe!!

E-mail:

@quicknet.nl

jobra

Geschreven door Suzanne, 3. okt, 2012

Jeetje, wat een heftige verhalen elke keer.

Ik ken Milou niet, maar volg eigenlijk al heel de tijd haar blog door een vriendin van mij.

Ik heb echt veel respect voor jullie!

Heeel veel sterkte!

Groetjes Suzanne

Geschreven door Marjanne, 3. okt, 2012

Lieve milou en familie van Milou
Ik ben de moeder van een vriendinnetje van Josien en lees vaak jullie blogs via fb van Marcel.
Ik wou even tegen jou zeggen, Milou, wat een respect heb ik voor jou! Wat een sterk meisje ben jij. Al mijn positieve gedachten en gebedjes naar boven zijn voor jou. Vanuit mijn hart. X Marjanne

E-mail:

Marjannevddussen

@publishnet.nl

Geschreven door Majella, 3. okt, 2012

Lieve Smitjes,
Ben in gedachten heel vaak bij jullie .Wens jullie heel veel positieve energie toe en heel veel kracht en liefde. Ik hoop dat er snel weer lichtpuntjes in jullie leven komen. Liefs Majella

Geschreven door Rineke, 3. okt, 2012

Lieve familie Smit,

Na ruim twee weken afwezigheid werd ik op de hoogte gesteld door Ilanda en heb ook weer het blog gelezen. Met droge ogen is dit niet te doen. Tranen wellen op. Heftig wat jullie allemaal mee moeten maken. Wat ik heel jammer vond dat het niet mogelijk was om een kaarsje te branden, maar ik kwam een Maria met kind tegen en heb mijn wens uitgesproken.
Ik wens jullie heel veel positieve energie toe!!!

Lieve groet

Dikke kus!!

Nieuwe reacties

30.10 | 16:19

❤️🌻❤️

23.08 | 11:40

Dikke kus!

18.05 | 12:28

Ik zie nu ook dat ik elke 2 jaar in mei schijnbaar de behoefte heb om...

18.05 | 12:27

Heerlijk en toch ook weer zo confronterend om jouw mooie lach te ho...